PIZZA TOWN WACHTEBEKE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 257 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Town Wachtebeke. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 10:55 Een heel trage bezorging
17 sep 2022 om 20:46 Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten.. en 2 bakjes friet besteld voor 8€ en maar een heel klein beetje gekregen.. veel te duur voor wat het maar is..
10 sep 2022 om 21:20 Lekkere pizza's, vriendelijke bezorger en stipt!
3 sep 2022 om 20:36 Zeer snelle levering, en dit op een zaterdagavond. Eten was nog warm, redelijk cva van prijs. Bestellen hier zeker nog.
2 sep 2022 om 8:08 Pizza zeer lekker, service correct en beleefd.
27 aug 2022 om 20:24 Pizza's waren niet lekker en de lookbroodjes waren nog slechter. Wij bestellen normaal altijd bij pizza heat wachtebeke maar wilde pizza town eens proberen. Dit met grote spijt
25 aug 2022 om 22:20 vriendelijk,stipt en heel lekker
22 aug 2022 om 22:51 Bedankt, ik heb genoten van het eten. Het was zoals verwacht en op tijd. Je ziet mij terug. Grtz
21 aug 2022 om 20:22 Super snelle en vriendelijke bezorging! Pizza was super lekker
19 aug 2022 om 21:31 War super, vielen dank.
19 aug 2022 om 20:30 Eerste keer dat ik hier bestelde, heel tevreden over de keuze aan pizza's en de uitvoering. Tevreden over de bezorging ook. Ik bestel hier nog.
12 aug 2022 om 14:30 Pizza was niet warm. Spagetty was bovenaan verbrand.