PIZZA PALACE WACHTEBEKE

PIZZA PALACE WACHTEBEKE Pizza Palace Wachtebeke

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 367 beoordelingen
23 okt 2020 om 21:01 Lekker als steeds. KLASSE.
19 okt 2020 om 14:33 Het eten was echt niet lekker. Lange wachttijd voor levering. En bezorger had geen mondmasker aan en dit in zware coronatijd. 1 ste maal daar eten besteld en zal ook laatste keer zijn...
18 okt 2020 om 23:36 Bestelling kwam na 1u30 toe. Normaal na 40 minuten. Uiteindelijk kregen we een sms dat het nog 15min zou duren. Weer 15 min te laat na de sms. Eten was maar snel snel in een bakje gedaan. De kruiden waren toegevoegt, toen we vroegen om dat niet te doen.
18 okt 2020 om 13:13 Aangezien onze bestelling verloren is gegaan hebben we een andere oplossing moeten zoeken. Dus zeker geen beoordeling en slechte reclame. Dit toont hoe onprofessioneel ze zijn, dus het eten zal dan ook minder zijn vrees ik.
13 okt 2020 om 12:07 Klasse zoal altijd. !!!!!
11 okt 2020 om 9:28 Pizza zeer lekker, vriendelijke bezorger, pizza werd zoals aangegeven geleverd om 18u dus 1uur wachttijd maar dit wisten we al bij het bestellen
11 okt 2020 om 8:56 altijd tip top in orde beste pizzas ooit
10 okt 2020 om 21:12 Deze keer trok het echt op niets zeker zijn 50€ niet waart, pizza zijn precies door elkaar geschud, je kon niet zeggen dat het ronde pizza's waren
5 okt 2020 om 1:38 Lekker en in orde zoals altijd SUPER
4 okt 2020 om 19:59 Pizza grote zijn veranderd zonder dat het vermeld staat na bellen blijkt nu dat een small even groot is als een kinder pizza Medium is small en large is medium!!! Blijkbaar hadden ze de grootste small pizza in oost Vlaanderen aan 9,95
2 okt 2020 om 19:22 Lekker en tijdig geleverd. Prima
2 okt 2020 om 4:06 Excellent pizza, and the chicken wings were tops